PORTING COMMUNITY

Porting Kit => Porting Kit Issues/Bugs => Topic started by: flumonkey on September 22, 2018, 08:55:22 PM

Title: Problem when installing Wrapper
Post by: flumonkey on September 22, 2018, 08:55:22 PM
hey, a newbie here.
first time using porting kit.
when I install red alert 2, it cannot install the wrapper. it just go to summary with message "the installation failed the installer encountered an error that caused the installation to fail: Engine extraction failed."
any ideas how to solve this? been stuck in this error for 9hours+

My specs:
Porting Kit Version: 2.9.511
Mac Model: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014)
Processor: Intel Core i5 2.6 GHz
RAM Memory: 8Gb
Disk Size: 121.1Gb (11Gb available)
macOS Version: 10.13.4
Video Cards:
- Intel Iris (1536 MB)
Title: Re: Problem when installing Wrapper
Post by: vitormm on September 25, 2018, 02:48:54 AM
Hello flumonkey,

Could you please clear the Porting Kit cache and try again?

Kind regards,
Vitor
Title: Re: Problem when installing Wrapper
Post by: flumonkey on October 11, 2018, 01:13:55 AM
hey, so the installation is now successful but now nothing is happening when I click play but when I check activity monitor. the red alert 2 is running. help?
Title: Re: Problem when installing Wrapper
Post by: vitormm on October 12, 2018, 01:35:34 PM
Could you try rebooting your computer and then running it?

If it fails, could you please perform a Debug of the port? Instructions for Debug are as follows:

Quote
In case we need a debug log, do the following: Update the Porting Kit to the latest version, select the port in the Local tab, press More and then press Debug; that should start the port in debug mode. When you see the bug that you want to fix, close the port and the Porting Kit will show you a dialog offering the test run logs (in case it don't, press Alt + Cmd + Q and press Yes; it will appear in the very same moment).